Orvosok

Dr. Farkas Mariann
Fog- és szájbetegségek szakorvosa

Bemutatkozás

Dr Zöldi Anna
Fogorvos

Bemutatkozás

Dr. Betegh-Krisztina
Fog- és szájbetegségek szakorvosa

Bemutatkozás
Bemutatkozás
Bemutatkozás

Dr. Bikfalviné Ferenczy Nóra
Fogszabályozó szakorvos

Bemutatkozás
Feltöltés alatt

Dentalhigiénikus

Szabóné Csatay Csilla
Dentalhigiénikus

Asszisztens

Deák Andrea
Asszisztens

Asszisztens

Jennifer
Asszisztens

Asszisztens

Flóra
Asszisztens

Asszisztens

Mónika
Asszisztens

Recepció

Gál Edina
Recepciós

Online Bejelentkezés

Csak alapos ismeretekkel…

Fogászati rendelőnkben konzerváló fogászatban és protetikában (fogpótlások elkészítése) jártas és elkötelezett fogszakorvosok dolgoznak, akiknek a szaktudása a biztosíték a megbízható, kiváló minőségű munka létrehozásában. Fogorvosaink folyamatosan továbbképzik magukat, hogy az adott szakterület kiváló ismerőjévé váljanak. Ennek egyik jól látható eredménye a tömések készítésekor a maximális odafigyelés.

Néhány példa – a teljesség igénye nélkül –, mitől is válik egy fogorvos a konzerváló fogászat és a fogpótlások szakértőjévé: maximális foganyag-megtartás, minimálinvazív üregkialakítás, alagút-szuvasodások kitisztítása a megfelelő zománclécek megtartása mellett, fogak közti, íny alatti szuvasodások megtalálása és korrekt ellátása (ez azért fontos, mert később a felső zománc beroppanásával akár már gyökérkezelésbe is belefuthatunk), direkt héjak készítése.

A protetika területéről: veneerek, héjkerámiák, direkt, adhezív, csiszolásmentes hidak, komplikált kombinált fogpótlások készítése. Az aktuális trendeknek megfelelően folyamatosan továbbképzik magukat, hogy a szakterületük specialistáivá váljanak. Ez nem jelenti azt, hogy a fogászat többi területét (parodontológia , gyermekfogászat, szájsebészet ) nem ismerik, nem szeretik. Természetesen ezekkel a problémákkal hozzánk forduló pácienseknek is segítséget tudunk adni.

Nemcsak fogorvosainktól, hanem dentálhigiénikusainktól is elvárjuk a folyamatos szak- és továbbképzéseken való részvételt, illetve a szájápolási termékek új generációinak megismerését.

Így tudunk pácienseinknek mindig naprakész információkat, szolgáltatásokat nyújtani az alapoktól kezdve.

a sok probléma sok törődést igényel