Fogászati rendelőnk

Minden a helyén, kifogástalan rendben

A Fehér Dental fogorvosi rendelőt családi vállalkozásként indítottuk 2006-ban. Néhány év alatt számos kollégával bővült kis csapatunk. Kollégáink munkájával szemben magas minőségi elvárásokat támasztunk, szem előtt tartva pácienseink elégedettségét. A szak- és továbbképzéseken való részvétellel alapozzuk meg a magas színvonalú munkát.

A hagyományos fogorvosi tevékenységeken kívül (tömés, gyökérkezelés, korona, inlay készítése, stb.) nagy hangsúlyt fektetünk az esztétikai fogászati beavatkozásokra (cirkon pótlások, héjkerámia, direkt héj, csiszolásmentes hidak, stb.). Fontos számunkra a megelőző (prevenciós) munka, ezért ingyenes a szájüregi szűrővizsgálat.

Pácienseink tájékoztatására, felvilágosítására minden esetben nagy hangsúlyt fektetünk, hiszen csak így tudunk helyes döntéseket hozni. A páciensek meghallgatása és a döntésekbe való bevonása kezdetektől meghatározó gyakorlatunk.

Elvégzett munkánk legjobb fokmérője, hogy rendelőnkben megforduló kedves pácienseink jó része rokon vagy ismerős ajánlására látogat el hozzánk. Úgy gondolom fogorvosként, hogy a gyógyító munkán kívül az is feladatunk, hogy hosszú távú bizalomra épülő orvos – beteg kapcsolatok alakuljanak ki.

Megosztás

Kezelések

Blog