DSCF0047

Fogászati kezelőegységeink

Sirona kezelőegységekkel rendelkezünk, melyek ergonómikus kialakítása nem csak az orvosok, hanem a páciensek számára is megkönnyítik a székben töltött időt. Megbízható, nagy múltú cég kiváló kezelőegységekkel, melyek a fogászat legmagasabb elvárásait is képesek kielégíteni.

Intraoralis

Intraorális röntgenkészülékünk

a Myray Hypersphere+ a precíziós képalkotásával és vezeték nélküli vezérlésével a legmagasabb fogorvosi igényeket is kielégíti. Speciális pozícionáló résszel rendelkezik, így a gömb körüli szabad mozgásnak köszönhetően a könnyű, kompakt csőfej gyakorlatilag bármilyen pozíciót elér, beleértve a függőleges helyzetet is. Ezzel a géppel könnyen, gyorsan, kis sugárterheléssel képesek vagyunk elérni a legjobb felvételeket.

DSCF0271

Panoráma röntgenkészülékünk

röntgenkészülékünk a Myray Hyperion X9. Ezzel a géppel rövid idő alatt kiváló diagnosztikai elemzéseket adunk. Kis besugárzó dózissal maximálisan pontos, kontrasztos képet hoz  létre, így kivételes panoráma képeket kapunk. Digitális röntgenkészülékek nagy előnye, hogy az elmentett felvételt világosítani, sötétíteni, kontrasztosítani, nagyítani….stb. tudjuk, ez nagyban segíti munkánkat.

kep_1

DenLase Gold diódalézer 7W

Nagyteljesítményű, multifunkciós diódalézer. Lágy- és keménylézer funkciók is elérhetőek, így szájüregi problémákra komplex megoldást tudunk nyújtani.

Biostimulációs funkciójával gyors sebgyógyulást érhetünk el, afták, herpeszek gyógyítása, csontregeneráció, tasakokból baktériumszám redukciót érhetünk el. Parodontitises betegek komplex terápiájánál elengedhetetlen segítőtárs. APDT/PDT/Antimikrobiális Fotodinámiás Terápiát végzünk fogágybetegséggel érkező betegeinknek, így hosszabbítva meg a fogak élettartamát.

Lézerrel asszisztált gyökérkezeléseknél a baktériumok teljes kiirtásával a fog élettartamát jelentősen meg tudjuk növelni. A gyökércsatornából/oldalcsatornákból való baktériumeliminációval sikeresebb, hosszabb távra szóló kezelések végezhetőek.

Dentint is érintő mélyfehérítést hozunk létre vele. A normál LED vagy plazmalámpás technológia hatására csupán fototermikus hatás jön létre a zománc állományában. A DenLase lézer fénye esetében viszont mélyen a dentinrétegben létrejött fotokémiai fogfehérítő hatásról beszélhetünk.

Lézerünk keménylézer funkcióját kihasználva kisebb szájsebészeti műtéteket végzünk: frenulektómia, koronahosszabbítások, gingivektómia, vesztibulum mélyítés…stb. Így minimális traumával járnak a sebészeti beavatkozásaink, ödémamentes gyógyulást érünk el.

A lézeres kezelések  semmilyen fájdalommal, kényelmetlenséggel sem járnak.

ems

EMS Airflow

A PERIOFLOW képviseli a legmodernebb technológiát a periodontális biofilm eltávolítására.

Parodontális tasakok és az implantátumok körüli szövetek nem invazív, kíméletes kezelése a cél.

Parodontitises betegek elsődleges és másodlagos prevenciójában is nagy szerepe van.

DSCF0266

Fotopolimerizációs lámpa

Fotopolimerizációs lámpáink (Woodpecker LED E) vezeték nélküli kapcsolatúak, ami nagyban megkönnyíti munkánkat, kényelmesebb a pácienseknek. Megvilágítási idejüket 5s-ig lehet levinni, így gyorsan, hatékonyan tudjuk elkészíteni a töméseinket, amik így tökéletes keménységet érnek el.

melag

Melag Vacuklav 40 B+ autokláv

Egyszerű és biztonságos működésével lerövidíti a szájsebészeti eszközeink sterilizáláshoz szükséges időt. Mindössze 20 perc alatt képes maximálisan sterilizálni a belső térbe helyezett eszközöket.

nsk

NSK iCare kézidarabok karbantartó rendszere

Ezt a kompakt és gyors rendszert használjuk a kézidarabjaink tökéletes tisztítására és olajozására. Egyszerre 4 kézidarab tisztítását teszi lehetővé a gép, így gyorsan elkészül a rendelő eszközeivel.

DSCF0086

Endo Radar

A gyökércsatornák bemérése és tisztítása egy időben történik ezzel a szerkezettel, mert apex lokátort is tartalmaz. A kézidarab vezeték nélküli, ezért könnyebb, gyorsabb munkát tesz lehetővé.