Korszerű, modern gépek

Fogászati kezelőegységeink

Sirona kezelőegységekkel rendelkezünk, melyek ergonómikus kialakítása nem csak az orvosok, hanem a páciensek számára is megkönnyítik a székben töltött időt. Megbízható, nagy múltú cég kiváló kezelőegységekkel, melyek a fogászat legmagasabb elvárásait is képesek kielégíteni.

3D digitális fogászati röntgen

Fogászati rendelőnkben lehetőség van 3D CBCT felvételek készítésére. A gép 2 dimenziós szeleteket készít, majd összegzi ezeket és 3 dimenziós képpé alakítja. Kisebb sugárdózissal dolgozik, mint a hagyományos CT-k, így pácienseink sugárterhelése csökkenthető. A páciens fogai, csontja és a környező anatómiai képletek teljes egészében a fogorvosok, szájsebészek rendelkezésére állnak. Nagy segítségünkre van implantációknál, diagnózis felállításában, kezelési tervek elkészítésében. Bővebben >>

Intraorális röntgenkészülékünk

A Myray Hypersphere+ a precíziós képalkotásával és vezeték nélküli vezérlésével a legmagasabb fogorvosi igényeket is kielégíti. Speciális pozícionáló résszel rendelkezik, így a gömb körüli szabad mozgásnak köszönhetően a könnyű, kompakt csőfej gyakorlatilag bármilyen pozíciót elér, beleértve a függőleges helyzetet is. Ezzel a géppel könnyen, gyorsan, kis sugárterheléssel képesek vagyunk elérni a legjobb felvételeket.

DenLase Gold diódalézer 7W

Nagyteljesítményű, multifunkciós diódalézer. Lágy- és keménylézer funkciók is elérhetőek, így szájüregi problémákra komplex megoldást tudunk nyújtani.

Biostimulációs funkciójával gyors sebgyógyulást érhetünk el, afták, herpeszek gyógyítása, csontregeneráció, tasakokból baktériumszám redukciót érhetünk el. Parodontitises betegek komplex terápiájánál elengedhetetlen segítőtárs. APDT/PDT/Antimikrobiális Fotodinámiás Terápiát végzünk fogágybetegséggel érkező betegeinknek, így hosszabbítva meg a fogak élettartamát.

Lézerrel asszisztált gyökérkezeléseknél a baktériumok teljes kiirtásával a fog élettartamát jelentősen meg tudjuk növelni. A gyökércsatornából/oldalcsatornákból való baktériumeliminációval sikeresebb, hosszabb távra szóló kezelések végezhetőek.

Dentint is érintő mélyfehérítést hozunk létre vele. A normál LED vagy plazmalámpás technológia hatására csupán fototermikus hatás jön létre a zománc állományában. A DenLase lézer fénye esetében viszont mélyen a dentinrétegben létrejött fotokémiai fogfehérítő hatásról beszélhetünk.

Lézerünk keménylézer funkcióját kihasználva kisebb szájsebészeti műtéteket végzünk: frenulektómia, koronahosszabbítások, gingivektómia, vesztibulum mélyítés…stb. Így minimális traumával járnak a sebészeti beavatkozásaink, ödémamentes gyógyulást érünk el.

A lézeres kezelések  semmilyen fájdalommal, kényelmetlenséggel sem járnak.

EMS Airflow

A PERIOFLOW képviseli a legmodernebb technológiát a periodontális biofilm eltávolítására. Parodontális tasakok és az implantátumok körüli szövetek nem invazív, kíméletes kezelése a cél. Parodontitises betegek elsődleges és másodlagos prevenciójában is nagy szerepe van.

Fotopolimerizációs lámpa

Fotopolimerizációs lámpáink (Woodpecker LED E) vezeték nélküli kapcsolatúak, ami nagyban megkönnyíti munkánkat, kényelmesebb a pácienseknek. Megvilágítási idejüket 5s-ig lehet levinni, így gyorsan, hatékonyan tudjuk elkészíteni a töméseinket, amik így tökéletes keménységet érnek el.

Melag Vacuklav 40 B+ autokláv

Egyszerű és biztonságos működésével lerövidíti a szájsebészeti eszközeink sterilizáláshoz szükséges időt. Mindössze 20 perc alatt képes maximálisan sterilizálni a belső térbe helyezett eszközöket.

NSK iCare kézidarabok karbantartó rendszere

Ezt a kompakt és gyors rendszert használjuk a kézidarabjaink tökéletes tisztítására és olajozására. Egyszerre 4 kézidarab tisztítását teszi lehetővé a gép, így gyorsan elkészül a rendelő eszközeivel.

Endo Radar

A gyökércsatornák bemérése és tisztítása egy időben történik ezzel a szerkezettel, mert apex lokátort is tartalmaz. A kézidarab vezeték nélküli, ezért könnyebb, gyorsabb munkát tesz lehetővé.

Megosztás

Kezelések

Blog