Csak fájdalommentesen..

Talán a szájsebészeti beavatkozásoktól fél leginkább az ember. Fogászati rendelőnkben ultra erős fájdalomcsillapító érzéstelenítőket (Ultracain DS Forte) alkalmazunk, melyek segítségével a szájsebészeti beavatkozások biztonságosan, fájdalom nélkül kivitelezhetőek.

Kíméletes szájsebészet képzett szakorvostól

Szájsebészünk és fogorvosaink (munkatársaink) szem előtt tartják azt a mások számára sem elhanyagolandó tényt, hogy a vésés, feltárásos beavatkozások során, minél több csont marad meg, annál jobb. Legtöbb esetben egy foghúzás hosszát, ez a „minél több csontmegtartás törvénye” szabja meg. Mert hiába lehet gyorsan eltávolítani egy fogat, ha olyan mély csontkráter keletkezik a helyén, hogy a későbbi implantációs vagy protetikai ellátást, és a készítendő fogpótlás esztétikáját ez nagymértékben és hátrányosan befolyásolja. Fogászati rendelőnkben a vésések kapcsán ezt a kíméletes csontmegtartást helyezzük előtérbe, még ha kicsit több időt is kell rászánnunk az egyes beavatkozásokra.

Kapcsolódó kezeléseink

Fájdalommentes eltávolítás

Tovább

Kíméletesen, csontmegtartással

Tovább
Online Bejelentkezés

Mennyibe kerül? Foghúzás, szájsebészet árak

Fogászati rendelőnkben a szájsebészeti műtétek kapcsán ezt a kíméletes csontmegtartást helyezzük előtérbe, még ha kicsit több időt is kell rászánnunk az egyes beavatkozásokra.

Szájsebészünk parodontológiai szemlélete miatt a fog körüli lágyszövetek és a csont minden esetben nagy hangsúlyt kap. Egy foghúzás így lesz kíméletes és fájdalommentes. A foghúzás utáni gyógyulást ez a szemlélet nagyban elősegíti.

Ha Ön is kíméletes foghúzást és bölcsességfog műtétet szeretne, akkor hívjon bizalommal!

Szájsebészeti beavatkozások után

Érdemes a szájsebészeti beavatkozások napján, illetve az azt követő napon kímélni a szervezetet. Ha bármilyen probléma jelentkezne hívjon minket bizalommal! A következő dolgokra kell odafigyelni, ha gyors sebgyógyulást szeretnénk:

Az érzéstelenítő hatásának elmúlása után étkezzen csak. A műtét utáni duzzanatot borogatni kell! A sebet nyalogatni, öblögetni, szívogatni nem szabad! Alkohol, kávé, dohányzás pár napig kerülendő! Kismagvas ételeket, joghurtot, tejtermékeket ne nagyon fogyasszon a páciens! Nehéz dolgok emelése ugyancsak kerülendő, nem szabad hajolgatni! Kímélő étrendet kell követni, ne rágjon a műtéti oldalon!

A műtét másnapján puha sörtéjű fogkefével meg lehet mosni a sebet. Ételmaradék semmiképpen se maradjon a varratok között. Néhány napig érdemes kerülni a szaunázást, forró fürdőt, szoláriumot. Pár napon belül sárgás-barnás fibrinréteg jelenik meg a seb tetején, ebből képződik majd az új íny, ezért ezt nem szabad eltávolítani. Ha Ön is kíméletes foghúzást és bölcsességfog műtétet szeretne, akkor hívjon bizalommal!