Bemutatkozunk

„Mi kell ahhoz, hogy a fogászat ne kínlódás legyen?”

Gyorsan, fájdalommentesen és a legkevesebb szenvedés árán szeretne túlesni a fogászati beavatkozásokon? Ez minden ember álma! Ez lehetetlen! – gondolhatnánk.

Előbb csináld azt, ami szükséges, utána azt, ami lehetséges, és máris azt fogod csinálni, ami lehetetlen! (Assisi Szent Ferenc)

Ez a mottó jól tükrözi rendelőnk hozzáállását a fogászati problémákhoz. Jelzi a lépcsőfokokat is, amiken át kell jutnunk ahhoz, hogy a néha szinte lehetetlennek tűnőt (egészséges, gyönyörű, fehér fogsort) elérjük.

  1. A Fehér Dental fogorvosi rendelőben így próbáljuk gyógyítani a pácienseinket. Az első lépcsőfok … ami szükséges… azokat az alapkezeléseket tartalmazza, amiket el kell végezni azért, hogy hosszabb távon semmilyen károsító tényező ne érje a szervezetet. Ezt nevezik szanálásnak. Ilyen beavatkozások például: foghúzás, fogkőeltávolítás, fogtömések, hidak… Ezeket a beavatkozásokat az egészségünk érdekében kell elvégeztetni, bizonyos időközönként. A szájüreg egy dinamikusan változó rendszerként fogható fel, és mivel használjuk, időről időre változik, romlik is az állapota. Érdemes ezért legalább évente ellenőriztetni, és még idejében elvégezni a kellő beavatkozásokat
  2. A második lépcsőfok … ami lehetséges… ez már nem egyszerűen az egészséges fogak, hanem az adott páciens számára elérhető maximális esztétika megteremtése, megvalósítása. Ilyen beavatkozások: héjkerámia-, cirkon pótlások készítése, fogfehérítés… Természetesen vannak határok, amelyeket nem akarunk, nem is ajánlatos átlépni, melyek behatárolják a fogorvosi munkát. Ilyenkor kompromisszumot kell kötnie a páciensnek is és az orvosnak is.

Sok mosolygós arc és dolgos kéz

Így tudunk segíteni a problémákon. Fogászati rendelőnk széles körű fogászati ellátással foglalkozik – az egyszerű esztétikus töméstől, fogkő-eltávolítástól kezdve a legbonyolultabb kombinált fogpótlásig. Kellemes légkör, mosolygós arcok, barátságos tekintet – ezek mind megkönnyítik a kezelést.

A fogászati kezelésektől az emberek nagy része fél, retteg a rá váró megpróbáltatásoktól. Már az ajtóban elmesélik gyermekkori rossz élményeiket. Fogászati rendelőnkben változtatni szeretnénk ezen! Mindannyian meg akarjuk őrizni fogaink épségét, de sajnos a legnagyobb odafigyelés mellett is elkezdhetnek szuvasodni. A fogászati betegségek végigkísérik életünket, ezért nem mindegy, hogyan történik ellátásuk, kezelésük.

Fogorvosi rendelőnkben a kezelések fájdalommentesen, oldott légkörben folynak. Barátságos hangulatban, kellemes zene mellett telnek el a székben töltött percek. A közhiedelemmel ellentétben a mai korszerű fájdalomcsillapító szerekkel teljesen meg lehet szüntetni a fájdalmat.

Ha izgalmak és stressz nélkül szeretne eljutni az egészséges fogakig, akkor látogasson el hozzánk és győzödjön meg minderről!

Honlapunk nemcsak segíteni szeretne a különféle kezelési módszerek útvesztőiben való eligazodásban, hanem – a teljesség igénye nélkül – bemutatni és egyszerűen, közérthetően pár szóval elmagyarázni a legújabb általunk alkalmazott fogászati eljárásokat. Természetesen, ha nem sikerült a honlapon elég információhoz jutni, kérdéseivel nyugodtan forduljon hozzánk bizalommal! Készséggel adunk felvilágosítást akár telefonon, akár e-mailben is a felmerülő fogászati problémákkal kapcsolatban.

Tegye fel kérdéseit, e-fogorvosunk hamarosan válaszol vagy kérjen időpontot egy személyes találkozóra!

Online bejelentkezés

Telefonos elérhetőségünk: 0630 26 28 100

Fax: 061 700 17 29

Fogászati rendelőnkben előre egyeztetett időpontokban várjuk kedves pácienseinket, így lecsökkenthetjük a szorongást és elérhetjük, hogy a következő találkozásoknál bátrabban lépjenek be a fogászati rendelőbe.

Megosztás

Kezelések

Blog