„A minőség hosszú távon megtérül”

Fogászati rendelőnkben a következő beavatkozásokra vállalunk garanciát:

Tömések, inlayek: 1 év
Rögzített fogpótlások: 3 év
Részleges kivehető pótlások: 1 év
Teljes kivehető pótlások: 1 év

A garancia érvényesítésének feltételei:

Félévenkénti kontrollvizsgálaton való részvétel és a kezelőorvos által javasolt kezelések elvégzése (pl. fogkő-eltávolítás).
Az orvos utasításainak megfelelően végzett szájápolás.

Véget nem érő feladat…

Ha egyszer sikerült egy kezeléssorozattal egészségessé tenni a szájüreget, az sajnos nem jelenti azt, hogy az egészséges száj egy életen át megmarad. Mivel fogainkat rágásra, evésre, nevetésre, nyelésre másodpercenként használjuk, illik rájuk ez a „törvény”: amit használunk, el is romlik… Ennek alapján tehát félévenként jó visszalátogatni a fogorvoshoz.

A Fehér Dental Általános és Esztétikai fogászat maximálisan betartja a mindenkor hatályos Adatvédelmi Törvény előírásait, és az ebben foglaltaknak megfelelően tárolja páciensei személyi adatai adatait, azt harmadik félnek nem adja át.

Pácienseink átfogó és pontos személyi adataira a személyre szólóan pontos és megfelelő kezelés ajánlása miatt van szükségünk.

Fogászati rendelőnk mindent megtesz annak érdekében, hogy a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtsa páciensei részére. Ennek ellenére előre nem látható eseményekből kifolyólag nagyon ritkán, de előfordulhat, hogy a páciensnél egyedi probléma merül fel a kezelést követően. Ennek orvoslására szolgál a garancia.

A garancia érvényét veszti, ha

  1. A páciens szájhigiéniája elhanyagolt.
  2. A páciens félévente nem jelenik meg az ellenőrző vizsgálaton.
  3. A fogorvos utasításait nem tartja be.
  4. A fogíny vagy a csontozat sorvadása esetén.
  5. Baleset következtében sérül a fogmű.
  6. Rövid időn belül nagymértékű testsúlyváltozás történik.
  7. Előzetes konzultáció nélkül kezelést végeztet máshol.