Kedvelt speciális területek:

  • kozmetikai fogászat
  • fémmentes restaurációk
  • kombinált és implantációs fogpótlások

2002-ben szereztem meg diplomámat a budapesti Semmelweis Ignác Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán.

Az egyetem elvégzése után felvételt nyertem a központi gyakornoki képzésbe, így rezidensként az ORFK Egészségügyi és Pszichológiai Egyesített Központban (Teve utca) dolgozhattam. Ebben a jól felszerelt rendelőben (digitális panoráma-, és intraorális röntgen, lézer…) tapasztalt kollégák mellett gyarapíthattam az egyetemen megszerzett tudásomat.

2005-ben fog-és szájbetegségek szakvizsgát tettem.

Szeretem a hivatásomat, minden területnek megvan a maga szépsége. A homeopátiától az implantációig minden érdekel, ami a fogászattal kapcsolatos, ha mégis ki kellene emelnem egy részt, akkor az a fogmegtartás (gyökérkezelések, konzerváló fogászat) és a protetika (fogpótlástan) lenne. Ezen belül is a kozmetikai fogászat, esztétikus fémmentes restaurációk, különböző fix és kivehető, illetve implantátumokra épülő fogpótlások készítése.

A hozzám forduló pácienseket mindig teljes körűen tájékoztatom az összes lehetőségről, a különböző megoldások előnyeiről, hátrányairól. Fontos számomra a pácienseimmel kialakított személyes viszony, szeretem túllépni a merev orvos-páciens kapcsolatot, ezért nagy hangsúlyt fektetek a beavatkozások alatt a félelem oldására, a fájdalommentes kezelések létrehozására.
Mindig keresem az újat, a jobbat, megbízhatóbbat, így folyamatosan újul meg szakmai repertoárom.

Sokat köszönhetek szüleim támogató szeretetének, fontos számomra a család. 2003-tól élek harmonikus, boldog házasságban, van egy csodálatos kisfiunk, egy gyönyörű kislányunk és ikerfiaink.

Mottóm: „Mosolyogj a világra, és az visszamosolyog Rád”

Továbbképzéseim:

  • Frontfogak rekonstrukciója és átalakítása rétegtechnikával
  • Modern anyagok és technikák alkalmazása a fogászatban
  • A parodontológiai elveken nyugvó vállas előkészítés és héjpreparálás
  • Intenzív Denti Alapozó Implantológiai Elméleti és Gyakorlati Tanfolyam
  • MDI Sendax miniimplantátum-rendszer alkalmazása Elméleti és Gyakorlati Implantológiai tanfolyam
  • Kompressziós csavarimplantátum (K.S.I.) rendszer Elméleti és Gyakorlati Implantológiai továbbképzés Bad Nauheim (Németország)