Csak alapos ismeretekkel…

Fogászati rendelőnkben konzerváló fogászatban és protetikában (fogpótlások elkészítése) jártas és elkötelezett fogszakorvosok dolgoznak, akiknek a szaktudása a biztosíték a megbízható, kiváló minőségű munka létrehozásában. Fogorvosaink folyamatosan továbbképzik magukat, hogy az adott szakterület kiváló ismerőjévé váljanak. Ennek egyik jól látható eredménye a tömések készítésekor a maximális odafigyelés. Néhány példa – a teljesség igénye nélkül –, mitől is válik egy fogorvos a konzerváló fogászat és a fogpótlások szakértőjévé: maximális foganyag-megtartás, minimálinvazív üregkialakítás, alagút-szuvasodások kitisztítása a megfelelő zománclécek megtartása mellett, fogak közti, íny alatti szuvasodások megtalálása és korrekt ellátása (ez azért fontos, mert később a felső zománc beroppanásával akár már gyökérkezelésbe is belefuthatunk), direkt héjak készítése. A protetika területéről: veneerek, héjkerámiák, direkt, adhezív, csiszolásmentes hidak, komplikált kombinált fogpótlások készítése.

Az aktuális trendeknek megfelelően folyamatosan továbbképzik magukat, hogy a szakterületük specialistáivá váljanak. Ez nem jelenti azt, hogy a fogászat többi területét (parodontológia , gyermekfogászat, szájsebészet ) nem ismerik, nem szeretik. Természetesen ezekkel a problémákkal hozzánk forduló pácienseknek is segítséget tudunk adni.

Nemcsak fogorvosainktól, hanem dentálhigiénikusainktól is elvárjuk a folyamatos szak- és továbbképzéseken való részvételt, illetve a szájápolási termékek új generációinak megismerését.

Így tudunk pácienseinknek mindig naprakész információkat, szolgáltatásokat nyújtani az alapoktól kezdve.

“a sok probléma sok törődést igényel”

Orvosok

fog- és szájbetegségek szakorvosa

fog- és szájbetegségek szakorvosa

szájsebész szakorvos

fogszabályozó szakorvos

dentalhigiénikus

recepciós