Rendelőnkre eddig is jellemző volt a biztonságos, fertőzésmentes fogászati ellátás. Nemcsak a higiénés rendszabályokat tartjuk be, hanem az előírt módszertani irányelveket is maximálisan követjük, így a fogászati egészségügyi ellátással összefüggő fertőzéseket minimumra csökkenthetjük.

Ehhez kérjük az Önök segítő együttműködését:

Csak előzetes telefonos konzultáció után tudjuk fogadni a betegeket!

Pácienseinktől azt kérjük, hogy az időpontra pontosan érkezzenek, lehetőleg maszkban, kísérő nélkül. Ha mégis kísérő jönne az legyen kedves kint megvárni a hozzátartozója kezelésének végét. Igyekszünk biztosítani a pontos kezdést.

Más páciensektől 2 méteres távolságtartást kérünk!

Ha betegnek érzi magát, vagy lázas, fáradékony, köhög, ízérzése, szaglása nem a régi, akkor kérjük ezt haladéktalanul jelezze felénk!

A váróban az asszisztensek megmérik a testhőmérsékletét, majd kézmosás és fertőtlenítés történik. Ezután egy COVID-19 kockázati kérdőív következik. Ha fertőzés gyanúja áll fent, akkor csak negatív COVID-19 PCR teszttel tudjuk fogadni Önt.

Rendelőnk maximálisan eleget tesz a fertőzésbiztos kezelés szabályainak:

A váróhelyiségben virucid Desmanol kézfertőtlenítővel történő kézfertőtlenítésre van lehetőség, míg a mosdókban meleg vízzel történő szappanos kézmosás történhet.

Minden orvosnak és asszisztensnek kötelező a hosszú ujjas védőköpeny, lábzsák, sapka, gumikesztyű, védőszemüveg és plexi álarc viselése

Minden kezelőben a levegő folyamatos tisztítására és csírátlanítására UV-C csírátlanító, szűrő és levegő ionizátor van felszerelve. A gép a nap 24 órájában megy, így a betegről a levegőbe kerülő vírusok, baktériumok, penészgombák, egyéb mikroorganizmusok azonnal elszívásra kerülnek az egész légtérből

Kezelés előtt és után is kötelező a szájöblítés 1%-os H2O2 oldattal

Az aeroszol képződéssel járó beavatkozásokat minimalizáljuk

Nagy körültekintéssel, speciális elszívóval, erős elszívással dolgozunk

Amit csak lehetséges kofferdám izolálásban csinálunk

Felszívódó varratokat alkalmazunk

Minden kézidarab és turbina a kezelések után bekerül az iCare+ automatikus fertőtlenítő és karbantartó készülékbe, így biztosan nem történik vírusátvitel a betegek között

2 kezelés között vírusölő fertőtlenítőszerrel történő felmosás és germicidlámpás csírátlanítás, sterilizálás (levegő és felület) történik, így Ön egy teljesen steril, műtői tisztaságú helységbe léphet be!

 

Ezeknek az óvintézkedéseknek, irányelveknek a betartásával maximális védelemben történik a kezelés, ezzel védjük Ön és munkatársaink egészségét!