Nem járt még nálunk? Segíthetünk?


Online bejelentkezés | Kapcsolat

Munkatársaink

Fogorvosaink, dentálhigiénikusaink, asszisztenseink


Csak alapos ismeretekkel…


Fogászati rendelőnkben konzerváló fogászatban és protetikában (fogpótlások elkészítése) jártas és elkötelezett fogszakorvosok dolgoznak, akiknek a szaktudása a biztosíték a megbízható, kiváló minőségű munka létrehozásában. Fogorvosaink folyamatosan továbbképzik magukat, hogy az adott szakterület kiváló ismerőjévé váljanak. Ennek egyik jól látható eredménye a tömések készítésekor a maximális odafigyelés. Néhány példa – a teljesség igénye nélkül –, mitől is válik egy fogorvos a konzerváló fogászat és a fogpótlások szakértőjévé: maximális foganyag-megtartás, minimálinvazív üregkialakítás, alagút-szuvasodások kitisztítása a megfelelő zománclécek megtartása mellett, fogak közti, íny alatti szuvasodások megtalálása és korrekt ellátása (ez azért fontos, mert később a felső zománc beroppanásával akár már gyökérkezelésbe is belefuthatunk), direkt héjak készítése. A protetika területéről: veneerek, héjkerámiák, direkt, adhezív, csiszolásmentes hidak, komplikált kombinált fogpótlások készítése.

Az aktuális trendeknek megfelelően folyamatosan továbbképzik magukat, hogy a szakterületük specialistáivá váljanak. Ez nem jelenti azt, hogy a fogászat többi területét (parodontológia , gyermekfogászat, szájsebészet ) nem ismerik, nem szeretik. Természetesen ezekkel a problémákkal hozzánk forduló pácienseknek is segítséget tudunk adni.

Nemcsak fogorvosainktól, hanem dentálhigiénikusainktól is elvárjuk a folyamatos szak- és továbbképzéseken való részvételt, illetve a szájápolási termékek új generációinak megismerését.

 

Így tudunk pácienseinknek mindig naprakész információkat, szolgáltatásokat nyújtani az alapoktól kezdve.

 

"a sok probléma sok törődést igényel"

 

 

 

 


Dr. Farkas Mariann
fog- és szájbetegségek szakorvosa

Dr. Bende Annamária
fogorvos

Dr. Végh Zsófia
fogorvos



Dr. Zöldi Anna
fogorvos



Szabóné Csatay Csilla
klinikai fogászati higiénikus



Pócsiné Orosz Ilona
fogászati asszisztens



Szojkáné Tomor Éva
fogászati asszisztens
 

 

 

 

 Tovább a Rendelőnk-re vagy a Kezelések, beavatkozások-ra

Fogászati rendelőnk széleskörű fogászati ellátással foglalkozik – az egyszerű esztétikus töméstől, fogkő-eltávolítástól kezdve a legbonyolultabb kombinált fogpótlásig. Kellemes légkör, mosolygós arcok, barátságos tekintet – ezek mind megkönnyítik a kezelést. Ki tudja, lehet, hogy máskor is találkozunk?