Nem járt még nálunk? Segíthetünk?


Online bejelentkezés | Kapcsolat

Fogászati rendelőnk

 

„Minden a helyén, kifogástalan rendben”

 

A Fehér Dental fogorvosi rendelőt családi vállalkozásként indítottuk 2006-ban. Néhány év alatt számos kollégával bővült kis csapatunk. Kollégáink munkájával szemben magas minőségi elvárásokat támasztunk, szem előtt tartva pácienseink elégedettségét. A szak- és továbbképzéseken való részvétellel alapozzuk meg a magas színvonalú munkát.

 

A hagyományos fogorvosi tevékenységeken kívül (tömés, gyökérkezelés, korona, inlay készítése, stb.) nagy hangsúlyt fektetünk az esztétikai fogászati beavatkozásokra (cirkon pótlások, héjkerámia, direkt héj, csiszolásmentes hidak, stb.).
Fontos számunkra a megelőző (prevenciós) munka, ezért ingyenes a szájüregi szűrővizsgálat.
Pácienseink tájékoztatására, felvilágosítására minden esetben nagy hangsúlyt fektetünk, hiszen csak így tudunk helyes döntéseket hozni. A páciensek meghallgatása és a döntésekbe való bevonása kezdetektől meghatározó gyakorlatunk.

 

Elvégzett munkánk legjobb fokmérője, hogy rendelőnkben megforduló kedves pácienseink jó része rokon vagy ismerős ajánlására látogat el hozzánk.

 

Úgy gondolom fogorvosként, hogy a gyógyító munkán kívül az is feladatunk, hogy hosszú távú bizalomra épülő orvos – beteg kapcsolatok alakuljanak ki.

 

 

 

Váró helyiségVáró helyiség Váró helyiségVáró helyiség

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Váró helyiségVáró helyiség

 

1. Kezelő1. Kezelő

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 2. Kezelő2. Kezelő

 

 

 

 

 

 

 

 

 3. Kezelő3. Kezelő

 

 

 Röntgen helyiségRöntgen helyiség

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tovább a Munkatársaink-ra vagy a Kezelések, beavatkozások-ra

Fogászati rendelőnk széleskörű fogászati ellátással foglalkozik – az egyszerű esztétikus töméstől, fogkő-eltávolítástól kezdve a legbonyolultabb kombinált fogpótlásig. Kellemes légkör, mosolygós arcok, barátságos tekintet – ezek mind megkönnyítik a kezelést. Ki tudja, lehet, hogy máskor is találkozunk?