Nem járt még nálunk? Segíthetünk?


Online bejelentkezés | Kapcsolat

Dr. Farkas Mariann – fog- és szájbetegségek szakorvosa

 


Dr. Farkas MariannKedvelt speciális területek:

 

kozmetikai fogászat

fémmentes restaurációk

kombinált és implantációs fogpótlások

 

 

 

2002-ben szereztem meg diplomámat a budapesti Semmelweis Ignác Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán.

Az egyetem elvégzése után felvételt nyertem a központi gyakornoki képzésbe, így rezidensként az ORFK Egészségügyi és Pszichológiai Egyesített Központban (Teve utca) dolgozhattam. Ebben a jól felszerelt rendelőben (digitális panoráma-, és intraorális röntgen, lézer…) tapasztalt kollégák mellett gyarapíthattam az egyetemen megszerzett tudásomat.

2005-ben fog-és szájbetegségek szakvizsgát tettem.

Szeretem a hivatásomat, minden területnek megvan a maga szépsége. A homeopátiától az implantációig minden érdekel, ami a fogászattal kapcsolatos, ha mégis ki kellene emelnem egy részt, akkor az a fogmegtartás (gyökérkezelések, konzerváló fogászat) és a protetika (fogpótlástan) lenne. Ezen belül is a kozmetikai fogászat, esztétikus fémmentes restaurációk, különböző fix és kivehető, illetve implantátumokra épülő fogpótlások készítése.

A hozzám forduló pácienseket mindig teljes körűen tájékoztatom az összes lehetőségről, a különböző megoldások előnyeiről, hátrányairól. Fontos számomra a pácienseimmel kialakított személyes viszony, szeretem túllépni a merev orvos-páciens kapcsolatot, ezért nagy hangsúlyt fektetek a beavatkozások alatt a félelem oldására, a fájdalommentes kezelések létrehozására.

Mindig keresem az újat, a jobbat, megbízhatóbbat, így folyamatosan újul meg szakmai repertoárom.

Sokat köszönhetek szüleim támogató szeretetének, fontos számomra a család. 2003-tól élek harmonikus, boldog házasságban, van egy csodálatos, csintalan kisfiunk.

Mottóm: „Mosolyogj a világra, és az visszamosolyog Rád”

 

 

Továbbképzéseim:

Frontfogak rekonstrukciója és átalakítása rétegtechnikával
Modern anyagok és technikák alkalmazása a fogászatban
A parodontológiai elveken nyugvó vállas előkészítés és héjpreparálás
Intenzív Denti Alapozó Implantológiai Elméleti és Gyakorlati Tanfolyam
MDI Sendax miniimplantátum-rendszer alkalmazása Elméleti és Gyakorlati Implantológiai tanfolyam
Kompressziós csavarimplantátum (K.S.I.) rendszer Elméleti és Gyakorlati Implantológiai továbbképzés Bad Nauheim (Németország)

 

 

Kérdése van? Segítségre van szüksége? Jelentkezzen be online, vagy hívjon bátran!

Fogászati rendelőnk széleskörű fogászati ellátással foglalkozik – az egyszerű esztétikus töméstől, fogkő-eltávolítástól kezdve a legbonyolultabb kombinált fogpótlásig. Kellemes légkör, mosolygós arcok, barátságos tekintet – ezek mind megkönnyítik a kezelést. Ki tudja, lehet, hogy máskor is találkozunk?